V. Beta 1

Hjälp till brottsoffer

Har du blivit utsatt för brott, till exempel misshandel eller sexualbrott, så har du ofta rätt få hjälp och stöd av en jurist. Redan vid polisanmälan kan du säga att du vill ha oss som målsägarbiträde så blir vi kontaktade. Ersättningen betalas av staten. Du kan naturligtvis också ringa oss själv direkt, kanske redan innan du gör din polisanmälan.

Vi är specialiserade på att vara just målsägarbiträde till de som utsatts för brott och står till ditt förfogande efter att du sagt att du vill anlita oss. Vi ser då till att du blir juste behandlad och får dina rättigheter tillgodosedda.Vi är alltid med under rättegången och kan driva ersättningsanspråk mot den/de tilltalande.  Du ska också veta att vi också är ett kamratligt stöd genom processen i kontakter med polis och hela vägen tills rättsprocessen är klar. Samtidigt använder vi vår gedigna erfarenhet, vårt rättvisepatos och juridiska kompetens till att få rättvisa. Vi finns vid din sida och lotsar dig genom de problem som brottet orsakat dig.

Kom ihåg att vi har absolut tystnadsplikt.

Vi har kontor i Örebro, Arboga och Eskilstuna vilket gör det möjligt att vara ett stöd inom ett stort geografiskt område – Örebro län, Västmanland och Sörmland.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha vår hjälp.

 

 

 

 

Undermeny

Kontakta Oss

Tack!

Vi hör av oss till dig så snart som möjligt

Stäng