V. Beta 1

Media

Skotten på Nygatan

Paulina Wånggren företräder familjen till den man som avled när två poliser efter en biljakt i centrala Örebro, avlossat skott mot mannen, varav en av polismännen därefter skjutit honom till döds.

Nedan finner ni några av de länkar där man rapporterat om skotten på Nygatan.

 

 

Våldtäkt mot barn och utnyttjande av barn för sexuell posering

I tingsrätten fick vår 13-åriga klient upprättelse, då den 20-åriga gärningsmannen dömdes till fängelse och blev ålagd att utge 150 000 kronor i skadestånd.  Domen har överklagats till hovrätten där vi har yrkat ett högre skadestånd.

Målsäganden har bland annat medverkat i en intervju som sändes i Expressen, Brottscentralen. Där berättar hon om hur en fällande dom stärkt henne och hur stödet av ett målsägandebiträde har underlättat rättsprocessen för henne.

Se även Sveriges Radio, P4 Örebro

 

 

Att specialisera sig på att hjälpa brottsoffer och särskilt våldsutsatta barn

I Sveriges Radio berättar Paulina Wånggren hur ett målsägandebiträde på bästa vis kan hjälpa målsägande genom rättsprocessen. Paulina förklarar att hon i rollen som målsägandebiträde alltid förbereder sina klienter på de tuffa frågor som kommer ställas under en rättegång.

 

 

Effektivisera obduktionsprocessen

I Sveriges Radio, P4 Örebro berättar Paulina Wånggren om hur de kompletterande uppgifterna som begärs i efterhand borde kunna göras snabbare.

Kontakta Oss

Tack!

Vi hör av oss till dig så snart som möjligt

Stäng